HOME  MENU GALERIA KONTAKTE
           
 
 
 
       

Supa ne Kupe Buke

 

Supa ne kupe buke na ka mrekulluar kur e kemi pare per here te pare ne Restorant “Sokoli” ne Ljubljane. Do te donim shume qe te ishte ide e jona, gjithsesi nuk mund te rrinim pa jua sjelle miqve tane tek “Miqte e Vjeter”.

Supat tona ndryshojne cdo dite dhe ne pergatisim dy ose tre te tilla cdo dite.

Supa krem pule eshte nje supe e vjeter e guzhines shqiptare e shijshme dhe pelqehet nga te gjithe miqte tane.

Supa krem kerpudhe, supa krem selino, supa krem karrote, jane supa te guzhines italiane me shije delikate shume te ushqyeshme dhe te pershtatshme per miqte tane me shije te rafinuar.

Supa krem domate eshte zgjedhur supa e vitit 2007 dhe per te nuk kemi fjale per ta pershkruar. Do te vleresonim shume opinionin tuaj.

Supa krem kungulli eshte origjinale e guzhines “Miqte e Vjeter” dhe ne krenohemi me te. Supa serviret ne nje menyre te vecante dhe ne nuk duam t’ju shuajme kuriozitetin.

C’kuptim do te kishte jeta pa nje supe te ngrohte ?

   
 

Antipastat dhe Sallatat

 

Supa ne Kupe Buke

 

Makaronat

 

Lakroret ne sac

 

Mishi ne Hell dhe ne Prush

 

Specialitete Mishi

 

Embelsirat

   
   
   
 

   
           
           

 

 

Restoranti Miqte e Vjeter Te gjitha te drejtat e rezervuara .Copyright 2009  Blv. Bajram Curri, Pallatet Amfora, kati 2, Tirane   Cel : 068 20 34712